Hovězí Picanha, Uruguay, grain fed
Hovězí Picanha, Uruguay, grain fed
Potřebujete poradit? Jsme tu pro Vás!
Oficiální prodejce Weber
Hovězí Picanha, Uruguay, grain fed
Hovězí Picanha, jak je označována v Jižní Americe (název původem z Brazílie), je květová špička se silným tukovým krytím. Díky tomuto silnému krytí tukem je maso unikátní, vytvoří při grilování křupavou krustu a získává i silnou hovězí chuť. Jelikož se navíc jedná o vysoce kvalitní maso, je krásné křehké.
Jedná o luxusní maso dovážené z Jižní Ameriky a jde tak víceméně o to vůbec nejlepší maso, které si na gril můžete dát. Uruguay je stát, kde většinu území zabírají pastviny. Dostatek slunce, vody a čerstvého vzduchu tvoří perfektní kombinaci pro chov býků a krav. Maso z této země je tak prémiové kvality.
Náš doporučený způsob přípravy - picanhu u nás děláme především vcelku a teprve nakonec ji filírujeme na plátky, zde můžete kouknout na náš recept. Možností přípravy je ale samozřejmě více :)
Maso se snažíme držet na prodejně neustále skladem, ale nebývá to úplně 100% pravidlo. Proto pokud chcete mít jistotu, že na Vás maso u nás na prodejně bude čekat, doporučujeme si ho objednat alespoň 4 pracovní dny předem. Maso na eshopu je určené pouze k osobnímu odběru na prodejně, nelze jej bohužel posílat s doručením na adresu.
Cena za 1 kg je 869,- Kč.
Skladujte při teplotě ideálně od 0 do +2 °C, po kratší dobu (pár dnů) může být i v lednici do +4 °C. Pouze při teplotě těsně nad 0 °C si vakuované hovězí maso mokrého zrání může udržet několikaměsíční trvanlivost deklarovanou producentem.
Původ: Uruguay
Zrání: Mokré, minimálně 21 dnů
Foto je pouze ilustrativní. Každý kus se drobně liší podle plemene, pohlaví i stáří zvířete a je jedinečný.