Recepty z vepřového masa
Grilované vepřové maso, kdo by odolal. Každý strávník má svůj nejoblíbenější kus vepřového. Ať už je to grilovaná vepřová panenka nebo vepřová krkovice na grilu, toto maso nemůže chybět skoro na žádné grilovačce. Není tak výrazné jako hovězí, což může být pro někoho výhoda a pro dalšího i nevýhoda. Přináší to ale nové možnosti experimentování. Můžete vyzkoušet nové marinády, grilovací koření nebo třeba grilovat žebírka glazovaná hořčicí a podruhé zase žebírka s marinádou. Možnostem se meze nekladou a u nás jej proto zbožňujeme.
Naše recepty na vepřové maso na gril Vás provedou výhodami grilování celých fláků masa i grilování klasicky na steaky a menší kousky. Dělat grilované vepřové koleno jinak než vkuse téměř nelze, ale třeba odlišný způsob jak grilovat krkovičku přinese úplně nové chutě. Grilovaná vepřová krkovička vcelku bude šťavnatější a křehčí a oproti steakům může i představovat jednodušší způsob přípravy pro více strávníků. Pro milovníky zeleniny doporučujeme špízy z vepřové panenky a jako lehčí jídlo například pizzu s parmskou šunkou. A naopak každý, kdo preferuje tučnější maso, musí vyzkoušet náš oblíbený recept na grilovaný vepřový bůček, který často děláme i na našich grilovacích kurzech.
Grilované vepřové je jednoduše stálice grilování, a pokud by Vás už možná ke konci grilovací sezóny nudilo, vyzkoušejte některý z našich receptů. A pokud Vám ani tyto recepty nestačí, můžeme doporučit divočáka na grilu. Kančí maso přináší zase úplně jiné chutě a nový zážitek.
Naše recepty na vepřové maso na gril Vás provedou výhodami grilování celých fláků masa i grilování klasicky na steaky a menší kousky. Dělat grilované vepřové koleno jinak než vkuse téměř nelze, ale třeba odlišný způsob jak grilovat krkovičku přinese úplně nové chutě. Grilovaná vepřová krkovička vcelku bude šťavnatější a křehčí a oproti steakům může i představovat jednodušší způsob přípravy pro více strávníků. Pro milovníky zeleniny doporučujeme špízy z vepřové panenky a jako lehčí jídlo například pizzu s parmskou šunkou. A naopak každý, kdo preferuje tučnější maso, musí vyzkoušet náš oblíbený recept na grilovaný vepřový bůček, který často děláme i na našich grilovacích kurzech.
Grilované vepřové je jednoduše stálice grilování, a pokud by Vás už možná ke konci grilovací sezóny nudilo, vyzkoušejte některý z našich receptů. A pokud Vám ani tyto recepty nestačí, můžeme doporučit divočáka na grilu. Kančí maso přináší zase úplně jiné chutě a nový zážitek.